Historie

Autocentrum Cents is een begrip in Ommen en in de wijde omgeving. Heel verwonderlijk is dat ook niet want het autobedrijf werd al in 1979 opgericht door de toenmalige eigenaren Gerard En Ria Cents. Uiteindelijk werd Remko Verheyen in 2011 de nieuwe eigenaar van het garagebedrijf dat al die jaren de persoonlijke aandacht op nummer één heeft gehad. Zoals gezegd, Autocentrum Cents is een begrip, een allround autobedrijf waar je als klant een naam hebt en geen nummer bent.

In mei 2014 heeft Autocentrum Cents Autobedrijf Waterink in Hardenberg overgenomen. Met deze uitbreiding zijn wij nóg meer een begrip geworden in het gehele Vechtdal met vestigingen in Ommen, Hardenberg en Dedemsvaart. Bij Autocentrum Cents kun je terecht voor meer dan alleen maar het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte auto, zo is er in de hoofdvestiging Ommen een tankstation, beschikken we over eigen schadeherstel en over een eigen leaselabel.

Kortom, Autocentrum Cents is er voor iedereen; voor de particulier maar zeker ook voor de grote concerns die tot wel 150 auto’s hebben rijden. Bij ons gaat het niet over veel te veel schijven. Nee, wij houden de lijntjes liever kort, gewoon zoals het hoort. Wij houden van de persoonlijke touch.

Daarom komen mensen bij ons nog gewoon binnenlopen voor een kop koffie. En ook voor een praatje maken we tijd. Misschien heeft dat wel te maken met het feit dat we nauwelijks verloop in personeel hebben, hier zie je dezelfde gezichten. Bij Autocentrum Cents voelen mensen zich thuis.


Wilt u weten wat
uw auto waard is?

vul uw kenteken in

En check gratis de inruilwaarde van uw auto In 5 eenvoudige stappen ontvangt
u een offerte die u niet zult kunnen weerstaan! Natuurlijk bent u ook in onze
showroom welkom om de waarde van uw auto door ons te laten vaststellen.


Copyright 2018 © Autocentrum Cents BV - Hosting & Design: Autosoft - Disclaimer - Privacypolicy - Top

Volg ons

Volg ons op YouTube