De nieuwe Arkana nu in onze showroom

ARKANA

De nieuwe Arkana nu in onze showroom

10 augustus 2021

Een sportieve en ruime hybride SUV

De Arkana E-Tech hybrid heeft vloeiende lijnen en een stoere stijl. Het unieke design biedt een slank profiel, grotere bodemspeling en een interieur van topklasse.

Het design van de R.S. Line-versie is nog een stapje opvallender. Laat je verleiden door de exclusieve ‘Orange Valencia’ kleur, de sportieve grille vooraan, specifieke wielen met robijnrode details, de dubbele uitlaatpijp en nog veel meer. Maak snel een afspraak voor een proefrit bij Cents in Ommen; 0529-469900

Arkana E-Tech hybrid maakt je dagelijks leven elektrisch. Rijd in de stad tot wel 80% van de tijd met de volledig elektrische modus met gebruik van innovatieve technologie uit de motorsport. Rijd comfortabel in stilte, verlaag je CO2-uitstoot en verminder je brandstofverbruik tot 40%* (in vergelijking met een vergelijkbare benzinemotor).

Doordat de auto volledig elektrisch wordt gestart, maak je gebruik van zijn snelle respons en een stille, efficiënte rit. Ontdek alle nieuwe rijbelevingen, zowel in de stad als op de snelweg. Geniet van de kracht van 140 pk en de snelle respons van 2 elektrische motoren in combinatie met de efficiëntie van een versnellingsbak met meerdere rij-instellingen.