Nieuwe Twingo electric

Nieuwe Twingo electric

4 december 2020

Nu te zien bij Cents in Ommen en Hardenberg..

De nieuwe TWINGO Electric blijft trouw aan het opvallende en personaliseerbare design dat hem zo populair heeft gemaakt. En hij is er nu als volledig elektrische versie. Manoeuvreer soepel en stijlvol door het stadsverkeer in jouw nieuwe TWINGO Electric.

In de stad en daarbuiten. Ga, en geniet van stijlvol en stil. Van schoon en snel. Laat je leiden door je nieuwsgierigheid en je mentaliteit.

Vind je rijden in de stad lastig? De nieuwe TWINGO Electric is het stadsverkeer volledig de baas. De nieuwe TWINGO Electric beschikt over een vermogen van 60 kW* (82 pk) en een koppel van 160 Nm*, en dat alles in een compact formaat en met de beste draaicirkel van zijn klasse. Hij combineert de wendbaarheid en besturing van een stadsauto met de felheid van een elektrische motor.

Rijd je normaal in een automaat in ‘D’, de nieuwe TWINGO Electric heeft ook een B-rijmodus met 3 niveaus. Elk voor de mate van energieterugwinning bij het afremmen, afhankelijk van wat je nodig hebt.

B3, bijvoorbeeld, is perfect voor het rijden in de stad. Je hoeft het rempedaal minder te gebruiken, voor een ‘one pedal driving-ervaring’, waardoor het rijden gemakkelijker gaat. Zodra je je voet van het gaspedaal haalt, wordt er regeneratief geremd. Een klein tikje op het rempedaal zorgt er voor dat je helemaal stilstaat.

Op de snelweg kies je voor D of B1. En dan rijd je, alsof je op vakantie bent.

Maak snel een afspraak bij Cents in Ommen of Hardenberg en beleef de nieuwe Twingo Electric..